Najteži udarac stigao u najgorem trenutku! Bilića izdao najbolji igrač: ‘Dali smo mu sve, a on nas je iznevjerio’

Twitter: West Ham News

Ove sezone forma je pala kompletnoj momčadi pa se tako i Payet uklopio u sivilo, ali za sada je on jedini nogometaš koji je odlučio napustiti brod u najvećoj oluji u protekle dvije godine.

Najveća zvijezda West Hama i prošlogodišnja, odnosno, prošlosezonska senzacija Premiershipa, Dimitri Payet, okrenuo je leđa svom šefu, Slavenu Biliću i klubu koji ga je zapravo uzdigao među zvijezde. BBC prenosi kako je se hrvatski strateg osjeća izdanim zbog naprasne odluke francuskog superstara da napusti klub što prije.

Payet je prošle sezone nosio igru Čekičara, upisao je sedam golova i 12 asistencija, ali njegova pojava na terenu već je ulijevala strah u kosti obranama čak i najvećih klubova Premiershipa. No, ove sezone forma je pala kompletnoj momčadi pa se tako i Payet uklopio u sivilo, ali za sada je on jedini nogometaš koji je odlučio napustiti brod u najvećoj oluji u protekle dvije godine. West Ham ne stoji dobro, tek su nedavno pobjegli iz zone ispadanja i trenutno drže nestabilno mjesto sredine tablice. Trenutni cilj je tamo i ostati, a pusta želja je napad na jedno od mjesta koje vodi u europska natjecanja.

Payetovo okretanje leđa momčadi i klubu loše je sjelo Slavenu Biliću jer mu je baš Dimitri bio miljenik. “Rekli smo da nećemo prodavati naše najbolje igrače i nismo prodavali, ali Dimtri Payet više ne želi igrati za West Ham. Ova momčad, ovaj stručni stožer, klub, mi smo mu dali sve. Osjećam se iznevjerneno i ljutito. Razgovarao sam s predsjednikom i tu nije riječ o novcu. Mi ga nećemo prodati, dali smo mu dugačak ugovor i želimo da ostane”, rekao je Bilić.

Payet je početkom prošle godine, u jeku svoje forme, potpisao ugovor do 2021. godine, ali čini se da ga neće izvršiti do kraja. Interes za Payetom ne jenjava, iako već neko vrijeme ne igra na visokoj razini kao prošle sezone. I dalje se u kontekstu transfera spominju europski velikani, ali nije isključivo da će se Payeta sjetiti i Kinezi.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI