NAJVEĆA NORVEŠKA ZVIJEZDA ZAPRIJETILA ‘KAUBOJIMA’: ‘Hrvatska? Imaju puno zvijezda, ali protiv naše igre neće moći’

Screenshot

Riječ je o igraču koji je već odnio titulu najboljeg na svojoj poziciji na prošlom Europskom prvenstvu u Poljskoj, on je istinski vođa i organizator norveške reprezentacije.

Apsolutno najveća zvijezda norveške rukometne reprezentacije je mladi vanjski igrač, Sander Sagosen. Mlađahnom srednjem vanjskom tek je 21 godina, a već je dogurao do statusa najboljeg u reprezentaciji. Riječ je o igraču koji je već odnio titulu najboljeg na svojoj poziciji na prošlom Europskom prvenstvu u Poljskoj, on je istinski vođa i organizator norveške reprezentacije.

Sagosen je igrač koji je više orjentiran ka napadu, a tamo je jedan od najopasnijih na prvenstvu i mnogi mu predviđaju skorašnji status najboljeg rukometaša svijeta. Tome u prilog ide i činjenica da ga je PSG već ‘kapario’, odnosno, da će od sljedeće sezone braniti boje najjače francuske momčadi.

Sagosen neće biti jedina, ali će svakako biti najveća prijetnja Hrvatskoj u polufinalnom ogledu SP-a u petak u 20:45 u Parizu. Uvjereni smo da su se Babić i njegovi odabranici dobro pripremili za utakmicu s Norveškom, odnosno, da su svjesni prijetnje koje može prouzročiti Sagosen jer on puca od samopouzdanja.

“Hrvatska? Čvrsta je to momčad, dobro igraju imaju dobre igrače, puno zvijezda. Bit će to teška utakmica, ali protiv naše igre neće moći. Možemo pobijediti svakoga, puni smo samopouzdanja i zaista mislim da možemo proći. Jedva čekamo da prođe utakmica”, komentirao je mladi Sagosen šanse protiv Hrvatske.

Norveški rukomet u uzlaznoj je putanji i to rapidnoj u odnosu na prošlogodišnja zdanja i zaista zaslužuju biti ovdje gdje jesu. “Ponosni smo na naš uspjeh. U posljednje dvije godine silno smo napredovali, mlada smo momčad i gladni smo uspjeha. Razmišljamo uvijek samo o pobjedama, poraza se ne bojimo. Moj je san igrati u finalu protiv Francuske”, otkrio je Sagosen.Norveška nema i razloga za osvetu, naime, Hrvatska je ostavila Norvežane bez medalje na prošlom Euru. Izgubili su u borbi za broncu. “Nadam se da se neće opet to dogoditi”, za kraj je rekao Sagosen.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI