NAKON DEVET MJESECI POLJUD ĆE GORJETI: Napokon se vraćaju navijači! Ovo su uvjeti kojih se moraju pridržavati!

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nakon gotovo devet mjeseci, na Poljud bi se trebali vratiti navijači! Hajduk bi 12. srpnja trebao odigrati prijateljski susret protiv HŠK Zrinjskog iz Mostara s početkom u 21 sat.

Hajduk je na službenim stranicama objavio kako će se za taj susret vratiti navijači na stadion, naravno sukladno epidemiološkim mjerama.

Na Poljudu će moći vidjeti novu momčad koju je složio splitski klub za početak nove sezone.

Novu sezonu u HNL-u Hajduk započinje utakmicom protiv Lokomotive 17. srpnja, a novu ekipu navijači će moći gledati pet dana prije. Utakmica protiv Zrinjskog trebala bi poslužiti kao proba uoči službenih utakmica, kako bi se klub uvjerio da mogu sve odraditi pod epidemiološkim uvjetima.

Pet dana nakon utakmice s Lokomotivom Hajduk čeka utakmica protiv kazahstanskog Tobola u sklopu 2. pretkola Konferencijske lige, novog UEFA-inog natjecanja.



“Kako bi se navijači mogli pravovremeno pripremiti na postojeće uvjete sukladno odlukama nadležnih institucija, Klub će ovu utakmicu poduzeti sve mjere koje će vrijediti i za prvu natjecateljsku utakmicu na Poljudu u novoj sezoni, a koja se igra 22. srpnja protiv kazahstanskog Tobola u sklopu 2. pretkola Konferencijske lige. Želja je da zajedno dočekamo spremni početak nove sezone i prvu utakmicu popraćenu hukom poljudskih tribina”, stoji na službenim stranicama kluba.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI