NAKON PRIJETNJI: Navijači Liverpoola pokrenuli inicijativu da se Lovrena proglasi igračem mjeseca

Facebook: Dejan Lovren (Official)

Stoper Liverpoola putem Instagrama dobio je poruku u kojoj se prijeti smrću njegovoj obitelji.

Navijači Liverpoola odlučili su učiniti nešto lijepo za stopera “Redsa” kako bi mu podigli samopouzdanje, objavili su u srijedu britanski mediji.

Naime, Dejan Lovren je bio meta žestokih kritika nakon što je Liverpool 22. listopada u Premier ligi poražen od Tottenhama s 1-4. Hrvatskog braniča krivilo se za prva dva gola Spursa. No tu nije bio kraj hajci na Lovrena preko društvenih mreža, jer je stoper Liverpoola putem Instagrama dobio poruku u kojoj se prijeti smrću njegovoj obitelji.

 Liverpoolovi navijači ponose se svojim zajedništvom, što govori njihov i klupski moto “You’ll Never Walk Alone”, pa je dio navijača pokrenuo inicijativu da Lovren bude u konkurenciji za klupsku nagradu za igrača mjeseca listopada.

Vrlo brzo Lovren je skupio 9 posto glasova navijača Liverpoola, po čemu je trenutno na trećem mjestu. Iako vjerojatno neće prestići napadača Mohameda Salaha, koji vodi s 55 posto glasova, bila je ovo lijepa gesta navijača “Redsa” kako bi se podiglo samopouzdanje Lovrena, kojemu je bilo doista teško proteklih deset dana.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI