NASTAVLJA SE TWITTER OPEN IZMEĐU ĆORIĆA I KYRGIOSA! Australac ovaj put nimalo lak na jeziku

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Kada ne mogu prebacivati lopticu na terenu, Kyrgios i Ćorić igraju tenis preko društvenih mreža. Tako nije dugo trebalo čekati da Nick Kyrgios odgovori Borni Ćoriću a inače Australc je poznati troler koji voli upadati u sukobe.

Kyrgiosu je da se podsjetimo oprao igrače koji su igrali na Adria Touru, a Borna mu je odgovorio isto putem društvenih mreža što je Australca zasmetalo te je bez puno ustručavanja poručio Ćoriću:

‘Da, malo mi je dosadno gledajući tvoj dosadni tenis i tvoju osobnost koja pridonosi jednom običnom nulom ovom sportu.’

‘Trebalo bi te biti briga. Imaš li ti kamenje u glavi? Naravno da možeš podržati svoje prijatelje, ali ja samo želim da budu odgovorni… Oni su tenisači i nisu posebni. Kao što sam i mislio, Ćorićev intelektualni nivo = 0”, napisao je na Twitteru Australac.
Borna je inače o Nicku rekao kako: ‘Ma to je jednostavno on. Nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi daje lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios… Nije to realno, ali ok, to je njegov đir. On tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini.’
Facebook Comments

Loading...
DIJELI