NAVIJAČI NAVALITE: Otvorene su prijave za SP i kupnju ulaznica za utakmice Vatrenih! Evo koliko će te morati izdvojiti

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Sa sjećanjem na sjajno srebro osvojeno 2018. u Rusiji, Hrvatska će pri kraju godine krenuti u potragu za novim velikim rezultatom na Svjetskom prvenstvu. Izabranici Zlatka Dalića će kao glavni cilj u 2022. imati što veći doseg u Kataru, na SP-u koje se održava od 21. studenog do 18. prosinca. I dok će igrači i stožer razmišljati o protivnicima u prvom krugu.

U srijedu je otvorena prodaja ulaznica za navijačke sektore za hrvatske navijače za utakmice na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Kataru od 21. studenoga do 18. prosinca ove godine, objavio je HNS. Prijave će se zaprimati do 28. travnja u 11 sati na internetskoj stranici www.fifa.com/fanticketingportals, a u ovom prodajnom razdoblju neće biti nikakve razlike podnose li se prijave prvog, posljednjeg ili bilo kojeg drugog dana prijave jer će biti dodjeljivane postupkom izvlačenja slučajnim odabirom.

Hrvatska će, kao i sve reprezentacije sudionice SP-a, imati pravo na osam posto kapaciteta stadiona za utakmice u skupini, 23. studenoga protiv Maroka, 27. studenoga protiv Kanade i 1. prosinca protiv Belgije, kao i osam posto kapaciteta stadiona za sve ostale faze natjecanja u kojima će naša reprezentacija igrati. Još ranije je na www.fifa.com/tickets prodano 800.000 ulaznica za SP.

hrvatski reprezentativci će svoj put na SP-u u Kataru početi 23. studenog protiv Maroka, kojem na klupi barem zasad sjedi Vahid Halilhodžić, nekadašnji trener Dinama. U drugom kolu suparnik će biti Kanada, igrat će se 27. studenog, a 1. prosinca će na kraju prvog kruga protivnici biti Belgijci. Prolazak u osminu finala osigurat će dvije prvoplasirane momčadi na ljestvici.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI