NAVIJAČI OČAJNIČKI ŽELE VUJOVIĆA, ALI SADA ĆE PROMIJENITI MIŠLJENJE: Crnogorac poslao oštru poruku Hrvatima!

screenshoot

Hrvatska se, moramo to tako reći, osramotila protiv Slovenije u borbi za broncu na Svjetskom prvenstvu, a baš je Vujovićeva Slovenije kreirala sjajan preokretu u finišu utakmice.

Crnogorski strateg na klupi slovenske rukometne reprezentacije, Veselin Vujović, bio je velika želja brojnih hrvatskih navijača za preuzimanje klupe hrvatske reprezentacije nakon debakla na SP-u. Hrvatska se, moramo to tako reći, osramotila protiv Slovenije u borbi za broncu na Svjetskom prvenstvu, a baš je Vujovićeva Slovenije kreirala sjajan preokretu u finišu utakmice. Između ostalog Vujović odlično poznaje ovdašnji rukomet i napravio je čudesa sa momčadi PPD Zagreba u rukometnoj Ligi prvaka, a dobar dio hrvatske reprezentacije čine igrači koje je on trenirao.

Stoga, logično je bilo poželjeti Vuju na klupi Hrvatske, no valjda se tu nešto pita njega pa i Slovence. I pitalo ga se i odgovor se vjerojatno neće svidjeti hrvatskim navijačima. Slovenija se uznemirila napisima o njegovu odlasku, ali one je sve riješio u razgovoru za RTV Sloveniju.

“Hrvati su u sportu poprilično bahati. Uvjereni su da su bolji od svih susjeda, a to se posebno odnosi na Slovence. Znam da je hrvatska javnost željela da preuzmem njihovu reprezentaciju, ali to nisu željeli i oni koji o tome odlučuju. Ja sam sada ‘Janez’. Osjećam se kao ‘Janez'”, rekao je Vujović.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI