Navijači razvili transparent: “‘HDZ grobari Vinkulju ste ubili”, nakon dva dana došla im policija

Screenshot Facebook

Samo dva dana nakon događaja u petak - navijačima koji su prekinuli na kratko svečanost policija je pokucala na vrata i uručila prekršajne prijave

U petak je u Vinkovcima povodom 100 godina nogometnog kluba Cibalia u dvorani Barun Trenk  održan svečani program. Brojni članovi, dioničari, navijači, bivši igrači Cibalije, ali i predstavnici Grada došli su proslaviti veliki jubilej. Navijači, Ultras, u jednom su trenutku prekinuli svečani program. Oni su, naime, ispred same pozornice razvili veliki transparent na kojem je pisalo ‘HDZ grobari Vinkulju ste ubili’. Sve to popraćeno i navijačkim skandiranjem s uvredama.

Samo dva dana nakon događaja u petak – navijačima koji su prekinuli na kratko svečanost policija je pokucala na vrata i uručila prekršajne prijave, piše portal SiB.

Lokosi su to objavili i na svojoj Facebook stranici, a objavu prenosimo u cijelosti:

“Dakle, događaj se zbio u petak navečer, a vidimo kako brzo ‘institucije’ mogu reagirati kada rade u službi vladajućih.

Kada ti nedjeljom za vrijeme ručka dva policajca dođu kući, znaš da si dirnuo u osinje gnijezdo. Istina boli. Boli do jaja. Naravno da nisu slučajno upali baš u nedjelju i baš za vrijeme ručka…To su klasične metode zastrašivanja kojima su se koristili neki propali sistemi.



“Uništili ste proslavu sto godina Cibalije!” kaže drot…

Odgovor je bio briljantan, tako da su se i organi reda smijali tridesetak sekundi.
“Mi uništili proslavu pa dobili prijave, a oni uništili Cibaliju pa dobili zahvalnice!”

Tako otprilike funkcionira naš grad i naša država. Ne smiješ lopovu reći da je lopov.

Ljudi koji su doslovno uništili sve oko sebe, dijele si nekakve zahvalnice i plakete… Ali to je postalo toliko normalno danas, da nitko više ni ne obraća pažnju. Ljude ne zanima. To je utopija, kažu. A i ako se pojavi nekakva šačica entuzijasta, tada se promptnom reakcijom, na sve moguće načine, gazi one najhrabrije među nama.

Ali nećete nas zgaziti monstrumi jedni! Nećemo dozvoliti da nepravda i laž pobijedi! Vama je ova država dala sve. Uhljebili ste svoje sinove i kćeri, rođake i prijatelje. I one što vam ližu jaja i bulju. One najogavnije što postoje. Što su svoje ideale i prijatelje prodali za stolicu.

Ali neke od nas nećete nikada ušutkati ni kupiti, ma koliko nedjelja nam pokvarili, ma koliko otkazima prijetili, ma koliko niskim, pokvarenim i podlim potezima se služili!

Ovo je tek početak. Vrijeme će pokazati. Prelazit ćete na drugu stranu ulice pognutih glava bando lopovska, prevarantska, zločesta, podla, odvratna!!!”

Revoltiralo je to dodatno navijače, ali i građane koji su se jučer navečer  okupili u centru grada opet uz transparent “HDZ lopovi, Vinkulju ste sje****”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI