Ne prestaje se pričati o Mbappeu! Di Maria: ‘Svi mi želimo igrati, ne može se tako ponašati!’

Instagram

Argentinski reprezentativac i krilni igrač PSG-a Angel di Maria kritizirao je svog klupskog suigrača Kyliana Mbappea nakon njegova ispada za vrijeme ligaške utakmice protiv Montpelliera.

Mladi francuski napadač je poludio na trenera Thomasa Tuchela koji ga je izvadio iz igre u 69. minuti pri vodstvu pariškog sastava od 5-0. Kamere su zabilježile ljutite reakcije 21-godišnjeg napadača koji se nije mogao pomiriti s trenerovom odlukom.

“Svi žele igrati, to je normalno. Međutim, trener je odlučio da mora izaći. Na klupi su dečki koji žele ući i imaju sposobnosti i Kylian to mora shvatiti,” poručio je Di Maria.

Tuchel je prilikom izmjene pokušao objasniti Mbappeu svoju odluku, međutim francuski napadač ga nije želio saslušati. Prema pisanju francuskih medija njemački stručnjak je nakon utakmice pred svim igračima ‘očitao bukvicu’ Mbappeu zbog nedoličnog ponašanja, a uskoro ga očekuje i kazna.

“Ne igramo tenis, igramo nogomet, a ja sam trener i donosim odluke. Poštovanja mora biti,” poručio je Tuchel nakon utakmice.



PSG se nalazi na vrhu ljestvice sa 55 bodova, 12 više od drugoplasiranog Marseillea, prenosi Sportklub.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI