‘NEKA VJEČNO ŽIVI RUSIJA’! Đokovićevi navijači privedeni zbog isticanja ruske zastave s Putinovim likom, uz koje je snimljen i Novakov otac

Foto: Screenshot/YouTube

Australska policija je nakon meča između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova privela četvoricu navijača zbog skandiranja Srbija – Rusija i isticanja rusku zastavu s Putinovim likom na Australian Openu i tako noćas po našem vremenu pripremili organizatorima veliki skandal.

Međutim, neki su se od navijača poslužili s četničkom ikonografijom, a jednoj mladoj dami s kokardom na čelu Nole je dobacio ručnik, dok je Novakov otac snimljen s osobama koje drže rusku zastavu s Putinovim likom, a čuli su se i povici “Neka vječno živi Rusija!”.

“Nekoliko gledatelja Australian Opena ispitala je policija Viktorije nakon što su postavili zastave u znak podrške ruskoj invaziji na Ukrajinu, a zatim prijetili zaštitarima nakon muškog četvrtfinalnog meča između Andreja Rubljova iz Rusije i Novaka Đokovića”, piše Guardian te dodaje:

“Tijekom meča, koji je završio Đokovićevom udobnom pobjedom nad Rubljovim 6-1, 6-2, 6-4, gledatelj je skinuo jednu od njegovih majica i otkrio crnu majicu ispod sa “Z” na njoj”.

Foto: Screenshot/YouTube

“Četiri osobe u gomili koja je napuštala stadion otkrile su neprikladne zastave i simbole i prijetile zaštitarima. Policija Viktorije je intervenirala i nastavlja ih ispitivati. Udobnost i sigurnost svih naš su prioritet i blisko surađujemo sa sigurnošću i vlastima”, navodi se u priopćenju Tennis Australia.



VIDEO MOŽETE POGLEDATI – OVDJE.

“Nekoliko gledatelja Australian Opena ispitala je policija Viktorije nakon što su postavili zastave u znak podrške ruskoj invaziji na Ukrajinu, a zatim prijetili zaštitarima nakon muškog četvrtfinalnog meča između Andreja Rubljova iz Rusije i Novaka Đokovića. Tijekom meča, koji je završio Đokovićevom udobnom pobjedom nad Rubljevim 6-1, 6-2, 6-4, gledatelj je skinuo jednu od njegovih majica i otkrio crnu majicu ispod sa “Z” na njoj”, piše Guardian.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI