NEMOGUĆE SCENE: Ivan Jurić u žestokoj svađi! Sportski direktor žestoko nasrnuo na našeg trenera, tučnjavu spriječio član kluba

Foto:SCREENSHOT/TWITTER

Samo nešto više od dva tjedna prije početka nove sezone Serie A iz Torina, kluba našeg trenera Ivana Jurića dolazi nevjerojatna priča.

Naime na portalu Football Italia pojavila se nevjerojatna snimka žestoke svađe trenera Torina Ivana Jurića i sportskog direktora Davidea Vagnatija, tučnjavu je jedva spriječio jedan od članova stručnog stožera. Povod je bila ljutnja Jurića zbog toga što mu klub nije doveo igrače koje je želio.

Pusta obećanja dočekala su hrvatskog trenera Ivana Jurića na početku nove sezone. Predsjednik Torina Urbano Cairo i sportski direktor Davide Vagnati najavili su pojačanja s kojima će napasti mjesta koja vode u europska natjecanja, no čini se da su obećanja bila samo mrtvo slovo na papiru te je Jurić očito  zbog toga izrazito ljut.

Na videu se jasno vidi kako je Vagnati vikao na Jurića i pokušavao ga fizički napasti, a jedva ga je odvukao jedan član stručnog stožera za kojeg se vjeruje da je Marco Pellegri, otac igrača Torina Pietra.

Vagnati je urlao na Jurića: “Ne diži glas na mene, nemaš poštovanja. Branim te od svih. Ja slažem ekipu.”Jurić se pokušao maknuti i rekao je Vagnatiju da se ”jebe” i da on slaže “sranje, a ne momčad”, na što je ovaj još žešće navalio prema hrvatskom treneru vičući: ”Jedino te ja branim.”

Splićanin je već neko vrijeme nezadovoljan odnosom klupskih čelnika prema njemu pa ih je javno kritizirao.

La Repubblica je prije tri tjedna pisala kako je Jurić odradio odličan posao na klupi Bikovaiz Torina čije je kormilo preuzeo u svibnju prošle  godine te je podsjetila na njegovu izjavu: “Mislim da će nam trebati deset novih igrača.”

La Repubblica je napisala da “od tog trenutka Torino proživljava scenarij koji nisu zamišljali ni najveći pesimisti i kritičari klupskog vodstva”. Ugovori su istekli Belottiju i Ansaldiju, Brekalu je završila posudba, kao i Pjaci, Pobegi, Faresu i Praetu.

Odlazi Mandragora, za Bremera se bore velikani, dok golman Milinković-Savić te igrači Verdi, Zaza i Izzo “imaju pripremljene kofere”. Jurić će, prema tome, iduće sezone imati znatno drugačiju momčad. “Jurić tiho čeka, no mora upaliti turbo jer počinju pripreme”, zaključila je La Repubblica. Upravo zbog tog razloga je došlo do incidenta hrvatskog trenera i direktora Torina.

Prošle sezone preporodio je ‘bikove’, igrali su atraktivan nogomet i navijači su ga u kratkom roku zavoljeli. No, ne osjeća da ima podršku čelnika.  No nakon svega sada je u pitanju i njegov odlazak s klupe.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI