Neočekivana situacija na Maksimiru: Mamić poručio: ‘Romeo Jozak više nije sportski direktor Dinama’!

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jozak je prije svega nekoliko mjeseci stigao u Dinamo i to s pompoznim najavama, pa se stekao dojam da je riječ o revolucionaru i velikom kadrovskom pojačanju koje bi trebalo Dinamo osoviti na noge.

Dinamo je u utorak ostao bez sportskog direktora. Romeo Jozak napustio je Maksimir, a to je potvrdio savjetnik Dinama, Zdravko Mamić. “Nažalost, moram vam kazati da je došlo do sporazumnog raskida ugovora između kluba i sportskog direktora Romea Jozaka. Na tu temu ništa više ne bih želio dodati”, kazao je Mamić za SN.

Jozak je prije svega nekoliko mjeseci stigao u Dinamo i to s pompoznim najavama, pa se stekao dojam da je riječ o revolucionaru i velikom kadrovskom pojačanju koje bi trebalo Dinamo osoviti na noge. Uz to Jozak je dobar prijatelj s Mamićem i to nije tajna, ali o razlogu rastanka može se samo nagađati. Možda je u pitanju činjenica da je Jozak izrazio želju da preuzme klupu Dinama, možda je razlog priča o neslaganju s bugarskim trenerom, a odnos trenera i sportskog direktroa trebao bi biti perfektan da bi klub funkcionirao.

Kako klub stoji iza Peteva, makar se mnogi s pravom pitaju zašto, nekako je logičnije da se onda ‘riješe’ Jozaka. Jesu li Jozakove vizije, a doveden je kao vizionar, ipak bile znatno drugačije od onih kakve gaji vodstvo Dinama, to nije sigurno, ali nije isključivo da je i to bio razlog rastanka.

Jozak zapravo nije imao previše vremena provesti svoje vizije, a zapravo malo i čudi što je tako naglo nestao iz hrvatskog nogometa nakon što je pokazivao silne ambicije pri HNS-u i reprezentaciji, a za Dinamo je tek najavljivao velike promjene. Na koncu je, kako vidimo, samo nestao sa scene, no, prema pisanju SN-a Jozak bi svoje ideje mogao provesti u inozemstvu, a tvrde kako ponuda ne nedostaje.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI