NEOČEKIVANI SRAZ U FINALU KLUPSKOG SP-a! Modrić će za naslov prvaka morati svladati Mamića!

screenshot

Apsolutna senzacija! Nogometaši Al Aina, koji su inače prvaci Ujedinjenih Arapskih Emirata, koje vodi hrvatski trener Zoran Mamić, prvi su finalisti ovogodišnjeg Svjetskog klupskog prvenstva. Mamićevi igraču su u polufinalu na svom terenu svladali prvaka Južne Amerike River Plate nakon izvođenja jedanaesteraca s ukupnih 7-6 (2-2, 2-2, 1-2).

Domaćin je poveo već u trećoj minuti kada je Marcus Berg glavom skrenuo loptu ubačenu iz kornera i prevario katastrofalnog Armanija na vratima Rivera. Do kraja prvog poluvremena argentinska je momčad preokrenula rezultat s dva gola Santosa Borrea u 11. i 16. minuti.

Početkom nastavka Caio je u 51. minuti poravnao na 2-2, a rezultat se do isteka 120. minute više nije mijenjao. River Plate u 69. minuti imalo kazneni udarac, ali udarac Gonzala Martineza zaustavila je greda.

Prilikom izvođenja 11-eraca svih pet igrača Al Aina bilo je precizno, kao i prva četiri igrača Rivera, ali pokušaj Enza Pereza u posljednjoj petoj seriji zaustavio domaći vratar Khalid Eisa.

Al Ain će u subotnjem finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojemu će u srijedu od 17 i 30 igrati europski prvak Real Madrid i prvak Azije Kashima Antlers.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI