NEVIĐEN ISTUP IZBORNIKA HORVATA SVE OSTAVIO U ŠOKU! Metličić otvoreno: ‘Cveba, vrime je! I oni koji su te doveli!’

Foto: Screenshot RTL

Hrvatska je pobijedila Bahrein 43:32 u posljednjoj utakmici druge faze na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj i Poljskoj i vjerojatno se oprostila od natjecanja.

“Trenutačno jedva čekam da vidim obitelj, onda ću odlučiti o svojoj budućnosti. Obećao sam neke stvari Ivanu. Ne bih komentirao, preintimno je”, rekao je na pitanje RTL-ove novinarke o mogućoj ostavci, a bez glasa odglumio odgovor na pitanje ima li podršku Hrvatskog rukometnog saveza.

Micao je usnama u mikrofon, ali ništa nije rekao. Mnogi su gledatelji pomislili da je riječ o tehničkim problemima, ali to nije bio slučaj.

Na dodatni upit, Horvat je nastavio slično.

“Greška neka? Odgovorio sam”.



Gosti u studiju RTL-a bili su šokirani.

“Ja sam taj koji se prvi šali, međutim, meni se ovo ne sviđa nikako. Stvarno je bizarno, nije mi drago, pogotovo na ovako ozbiljno pitanje. Prvi ću koji će prihvatiti šalu na svoj račun, ali ovo je neprihvatljivo. Cveba, oprosti, ali ne znam čemu i što je ovo…”, rekao je Goran Šprem.

Sličnog mišljenja je i Petar Metličić.

“Ovo je sramota, nikad u životu ovo nisam doživio. Možemo govoriti o uspjehu, neuspjehu, rezultatu, nepoštivanje Ines i svih koji navijaju za reprezentaciju koju on predstavlja. Mi u Splitu kažemo, Cveba Horvat, vrime je, i svi oni koji su te doveli, vrime je”, bio je jasan Metličić.

Ni Drago Vuković nije imao drugačiji stav.

“Ostao sam šokiran, skužio sam da nije do mikrofona, ne znam kako si to može dopustiti. Ja ću se ispričati Ines kad nije on. Svi smo ostali paf”, poručio je Vuković.

Podsjetimo izbornik Hrvoje Horvat je pred kamerama RTL-a imao prvu reakciju nakon utakmice protiv Bahreina.

“Rezultat prvog poluvremenu sve govori. Primili smo pet-šest golova previše, mislili smo da bismo mogli imati sedam, možda osam razlike da bismo ostvarili nešto više”, rekao je izbornik.“Napadački dobra utakmica, a obrambeno je u prvom poluvremenu moralo bolje”, dodao je Horvat, govoreći o prvih 30 minuta nakon kojih je bilo 17:16 za Hrvatsku.

Horvat je ponudio i svoj odgovor na pitanje – kako dalje.

“Ostvarili smo kvalifikacije za OI, to nam je bilo u viziru, pogotovo nakon utakmice s Egiptom. Iza prve utakmice smo odigrali dobar turnir, pokazali smo 5-1 zonu, to smo spustili i na mlađe dobne kategorije”, opisao je izbornik, spominjući situaciju u kojoj bi deveto mjesto na ovom SP-u najvjerojatnije ipak trebalo biti dovoljno za olimpijske kvalifikacije.“Vidjet ćemo što će biti u budućnosti”, dodao je Horvat nakon što se posvetio pitanju o svojoj sudbini na klupi reprezentacije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI