NEVIĐENI SKANDAL KAPETANA! Izbačen iz reprezentacije jer je napravio grešku koja se ne oprašta

Japanci su poznati po redu, radu i disciplini, to je sigurno znao i Daiya Seto, 26-godišnji kapetan njihove plivačke reprezentacije, ali svejedno je napravio grešku koja se ne oprašta.

Japanski plivač našao se pod pritiskom i morao se povući iz reprezentacije nakon što je otkriveno da je vrludao s ljubavnicom s kojom je prevario suprugu. Priču je donio jedan tjednik, koji je objavio da se Seto susreo s ljubavnicom u hotelu koji je u Japanu namijenjen baš za takve stvari, vjerojatno u nadi da je poduzeo sve korake da ne bude otkriven.

Prevario se.

‘Jako mi je žao’, napisao je japanski plivač u izjavi za javnost nakon što se povukao iz reprezentacije.

‘Učinit ću sve što mogu kako bih vratio povjerenje javnosti i volio bih da mi u tome pomognete’, poručio je Seto japanskim sportskim zaljubljenicima.



Osim što više neće biti u reprezentaciji za koju je idućeg ljeta trebao plivati na Olimpijskim igrama u svojem Tokiju, 26-godišnji Japanac platio je i financijski. Iako nije vrludao baš kao Tiger Woods, barem po onom što zasad znamo, svejedno je izgubio potporu Japanskog olimpijskog odbora i u problemima je zbog gubitka sponzora.

Seto bi zasigurno puno značio Japancima na domaćim OI s obzirom na to da je preklani bio svjetski prvak na 200 m leptir i 400 mješovito u malim bazenima, ali preko nekih stvari se nije moglo prijeći.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI