NEVOLJAMA NEMA KRAJA: Bišćanu otpao još jedan igrač, na mukama je kako skrojiti momčad

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Iznenadne kiše kao da su se uklopile u raspoloženje hrvatskih izbornika! Naime, nakon što je Dalić ostao bez Modrića i Budimira, veliki šok doživio je i Igor Bišćan! Još i veći.

Utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine kreću protiv Azerbajdžana (Velika Gorica, 2. rujan, 19 sati) i Finske (Oul, 7. rujna), a bit će na mukama kako – skrojiti momčad.

“Iza nas je jedan uzbudljiv i neizvjestan ciklus tijekom kojeg smo uspjeli ostvariti najveći uspjeh hrvatske mlade reprezentacije na Europskom prvenstvu. Uz to, nekolicina igrača već sudjeluje u A reprezentaciji, što nam je najvažniji cilj. Pred nama je stvaranje praktički nove momčadi, uz nekoliko igrača iz prethodne generacije. Priključuje nam se dosta talentiranih igrača iz domaće lige, ali i dečki iz dijaspore, također s velikim potencijalom, pa vjerujem da je pred nama još jedan uspješan ciklus”, rekao je Bišćan dok još nije znao cijelu “dijagnozu”.

Posljednji šok stigao je od nove mlade zvijezde Bayerna. Josip Stanišić ozlijedio je palac, te je ostao na tretmanu u Münchenu. Sigurno ga neće biti na utakmici protiv Azerbajdžana, možda se priključi za ogled s Fincima, ali i ta opcija je pod velikim upitnikom. I druga mladić iz dijaspore, iz Bundeslige, Marco Pašalić se ozlijedio na posljednjoj utakmici druge momčadi Borussije iz Dortmunda protiv Duisburga, pa i on preskače ovo okupljanje.

Neće biti Luke Sučića, još jedan dečko iz dijaspore! Ranije je poznato da u kadru neće biti niti “domaći dečki”, Marko Bulat, mladi Dinamovac, a otpao je i Mario Vušković koji je bio ozlijeđen i koji zadnjih mjesec dana nije igrao za Hajduk, te još jedan Dinamovac, Martin Baturina, koji ima virozu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI