NEVOLJE U RAJU, BJELICA SE JAKO POŽALIO! ‘Ovakvo nešto nisam očekivao, nisam zadovoljan’. Zanimljivo komentirao špekulacije o Dinamu

Foto: Vlado Kos/Cropix

HNL je ušao u 33.kolo. Osijek nakon teškog poraza od Rijeke u nedjelju na svom travnjaku dočekuje Istru 1961 od 17 sati. Tri boda su im neophodna ukoliko želi ostati u trci za naslov prvaka. A uoči Istre  Bjelica  se na pressici požalio na na situaciju u klubu koja čini se nije baš najbolja. Razgovarao s predsjednikom kluba Ferencom Sakaljem i istaknuo da očekuje poboljšanja u daljnjem radu.

“Pokazao sam svoje nezadovoljstvo, preuzeo sam glavnu ulogu u vođenju sportskog dijela, ali nisam zadužen za logistiku, rekao sam svoje mišljenje vlasnicima kluba. U nekom idealnom sustavu,  u kojem bi sve bilo idealno, opet imamo manjak od 45 milijuna u budžetu’, kazao je Bjelica o klupskoj situaciji, dodajući da traži odgovornost na svim razinama kako bi se klub mogao nositi s najjačima u državi.

Proteklih dana u medijima je izašla vijest kako bi Dinamo rado vratio u Maksimir Nenada Bjelicu.

“Nije trenutak da pričam o tome. Kao što ne reagiram na nikakva pisanja i špekulacije, ne samo medijske i ono što se priča po gradu. Čuo sam da sam potpisao predugovor u nekom klubu. Imam ugovor s NK Osijekom. Netko tko poduzima i radi sve ono što ja radim, sigurno ne razmišlja o odlasku u bilo koji drugi klub. U kojem pravcu želimo svi skupa ići, vrijeme će pokazati. Onda će se i više znati i o mojoj poziciji. Došao sam da odradim svoj posao, minimalno tri godine, ali iznenađenja su uvijek moguća”, odgovorio je Bjelica na to pitanje.

Potom se osvrnuo na poraz na Rujevici.  “I ja snosim odgovornost što nisam prepoznao neke situacije. Cijeli taj tjedan nije bio kako treba i nisam trebao krenuti s nekim igračima u utakmicu. Da smo barem uspjeli reagirati na pravi način, ali ni to”, rekao je.



Najavio je i prozborio i koju riječ o nedjeljnom protivniku-Istri.

“Zadnju utakmicu smo ih uspjeli pobijediti, mlada poletna ekipa koja igra neopterećeno. Vjerujem da ćemo ih pobijediti, vidjeli smo na Rijeci kako igraju momčadi kada nemaju što izgubiti. Istra je jedna od ekipa koje su nas ove godine uspjele pobijediti.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI