NIJE MOGAO SAKRITI RAZOČARANJE: Srpski komentator u ekstazi nakon ranog vodstva Kanade, no onda je uslijedila druga priča

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Hrvatska je na Svjetskom prvenstvu u Katru upisala svoju prvu pobjedu slavivši protiv Kanade 4:1. U fantastičnoj predstavi  Vatrenih na najvećoj svjetskoj smotri osigurali smo pobjedu te ćemo u četvrtak s Belgijom u borbu za osminu finala.

Naša utakmica s Kanadom se pratila i u susjednim zemljama, pa je tako viralan postao zvučni zapis jednog srpskog komentatora koji je prenosio utakmicu u Srbiji.Iako je Kanada došla u vodstvo već u 68. sekundi utakmice golom Alphonsa Daviesa, Vatreni se nisu predavali i do poluvremena su golovima Andreja Kramarića i Marka Livaje preokrenuli rezultat i poveli 2:1. U nastavku je Kramarić zabio svoj drugi gol na utakmici, a veliku pobjedu je potvrdio Lovro Majer golom u posljednjim trenutcima susreta.

Iako je Kanada došla u vodstvo već u 68. sekundi utakmice golom Alphonsa Daviesa, Vatreni se nisu predavali i do poluvremena su golovima Andreja Kramarića i Marka Livaje preokrenuli rezultat i poveli 2:1.

U nastavku je Kramarić zabio svoj drugi gol na utakmici, a veliku pobjedu je potvrdio Lovro Majer golom u posljednjim trenutcima susreta.

Kako je to zvučalo možete poslušati OVDJE.



Na YouTubeu osvanuo uradak kako su komentatori raznih televizija doživjeli preokret Vatrenih protiv Kanade.

Tako možemo reći kako su u BiH i Makedoniji vrlo zdušno navijali za našu reprezentaciju, Austrijanci, Nijemci, Švicarci i Talijani vrlo su objektivno ispratili pogotke Vatrenih, dok je komentator iz Srbije bio vrlo potišten zbog sunarodnjaka mu Borjana.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI