NIKO KOVAČ PREUZIMA NOVI KLUB? Navodno je sve dogovoreno, ali se čeka službena potvrda

Niko Kovač nakon osvojenog kupa s Eintrachtom/ Gulliver Image

Niko Kovač ovu sezonu započeo je kao trener Monaca, Sezonu ranije klub iz Kneževine je s dna tablice odvukao do Europe i finala kupa, a sada je nakon otkaza u prosincu spreman za novi klub, piše portal Dnevno.

Prema svemu sudeći to bi trebao biti Hoffenheim, klub u kojem status legende ima Andrej Kramarić. Iza njemačkog prvoligaša je jako loša sezona, a dokaz tomu je i poraz od čak 5:1 u zadnjem kolu protiv Monchengladbacha.

Već sada bivši trener Sebastian Hoeness dobio je otkaz za vikend:

“Odluka o razlazu sa Sebastianom nije bila nimalo laka. Posljednjih smo mjeseci više puta izrazili koliko ga cijenimo kao trenera i kao osobu. No, rezultati i događaji u posljednja dva mjeseca zasjenili su sve pozitivno tijekom aktualne sezone. Poprilično smo se udaljili od četvrtog mjesta koje smo smatrali sportskim ciljem ove godine. Nakon pomne analize došli smo do zaključka kako bismo u novu sezonu ušli opterećeni sadašnjom situacijom. Stoga smo donijeli odluku o prekidu suradnje”, rekao je direktor kluba.

Upravo u Njemačkoj Niko Kovač izgradio je trenersko ime. Vodio je Eintracht do naslova u kupu te Bayern s kojim je uzeo dvostruku krunu. Hoffenheim bi mu trebao biti treći klub u Njemačkoj.



Pitanje je hoće li Kovač još jednom preuzeti klub koji treba iznova graditi kao što je morao u Monacu i Frankfurtu.

On još ništa nije komentirao, a trenutno je u fokusu javnosti jer Frankfurt danas igra finale protiv Rangersa. Iako Bild piše da je sve dogovoreno još se čeka službena potvrda.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI