NIKO PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: Nesuđeni igrač Dinama stiže u Split? Ovo bi moglo jako odjeknuti!

Novi sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius dao se na posao i krenuo je u potragu za pojačanjima. Očekivanja su velika jer Hajduku predstoji velika borba da pokušaju izboriti ulazak u Europu, što se trenutno čini jako teškom misijom. No, tijekom jučerašnjeg dana iz daleke Finske stigla je jedna zanimljiva informacija. ‘Niko’ je  tamo možda pronašao prvo pojačanje za svoju novu momčad.

Finski mediji javljaju da je Hajduk zainteresiran za Albiona Ademija, 21-godišnjeg ofanzivca finskog IFK Mariehamna, otkrio je to direktor kluba Peter Mattson.

Albion Ademi rođen je u Prištini, skupio je i pet nastupa za  mladu reprezentaciju Albanije. Transfermarkt njegovu cijenu drži na 300.000 eura a lani je bio drugi strijelac lige s 14 pogodaka u 22 nastupa. Primarna mu je pozicija na na lijevom krilu, no može igrati i na desnoj strani napada, kao i ulogu centralnog napadača.

No, Hajduk ima i poprilično jaku konkurenciju u vidu zainteresiranih klubova koji Ademija žele dovesti. Turski Trabzonspor, švicarski Basel, nizozemski AZ Alkmaar, njemački Greuther Fürth također iskazuju interes za mladog Albanca.

Društvo je doista zanimljivo i puno bogatije platežne moći od Hajduka, no tko zna, možda ,



Zanimljivo je i to da  se prije pola godine Ademija povezivalo i s hrvatskim prvakom Dinamom, no od transfera na kraju nije bilo ništa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI