NIKOLA KARABATIĆ KOMENTIRAO DEBAKL HRVATSKE: Evo što je najkorisniji igrač SP-a rekao o ljutim rivalima

Facebook: Nikola Karabatić (Official)

Babić i njegovi odabranici prosuli su vodstvo od osam razlike koje su imali dvadesetak minuta prije kraja i na koncu dozvolili Slovencima da se razmašu do te mjere da su utakmicu preokrenuli u svoju korist i vratili se kući s broncom.

Francuski rukometni reprezentativac, Nikola Karabatić, komentirao je novoosvojeno svjetsko zlato, a u svojim izjavama dotakao se i hrvatske rukometne reprezentacije koja je u finišu prvenstva doživjela pravi debakl.

Hrvatska rukometna reprezentacija stigla je nevjerojatno daleko jer prema svim prognozama nisu trebali ni proći osminu finala, a eto, prošli su sve do polufinala iz kojeg su ispali od Norvežana u produžecima. To i nije bio toliki debakl, ali utakmica sa Slovenijom za broncu jest. Babić i njegovi odabranici prosuli su vodstvo od osam razlike koje su imali dvadesetak minuta prije kraja i na koncu dozvolili Slovencima da se razmašu do te mjere da su utakmicu preokrenuli u svoju korist i vratili se kući s broncom.

Karabatić koji je inače proglašen najkorisnijim igračem Svjetskog prvenstva, prvo je komentirao za HRT svoje četvrto zlato.

“Za mene je ovo prvi put da ovako veliko natjecanje igram kod kuće, pred mojom obitelji, mojim navijačima. Svi su iščekivali zlato, imali smo puno pritiska i kad to uspiješ ostvariti, dobiti kod kuće pod tolikim pritiskom, sretan si. Još nisam svjestan što smo napravili”, kazao je Karabatić, a onda je odlučio poslati poruku hrvatskim rukometašima.

“Hrvatska je odlično odigrala, imala sve u rukama, no sport je takav i teško je tako izgubiti. Ne brinem zbog njih, znam da će Hrvatska i dalje dobro igrati”, komentirao je Karabatić.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI