Nimalo dobre vijesti iz Juventusa: Jedan od najboljih igrača ponovno je pozitivan na koronavirus

Foto: Instagram

Argentinski nogometaš i zvijezda Juventusa, Paulo Dybala te njegova djevojka ponovno su pozitivni na koronavirus. Naime, par je izvjestio prije par dana kako su negativni na virus nakon što su proveli 14 dana u izolaciji.

Njegova djevojka, Oriana Sabatini objasnila je što se dogodilo:

“Nedavno, točnije 21. ožujka, bili smo testirani i otkrili smo kako smo pozitivni. Ostali smo u kućnoj izolaciji te smo ponovno uzeli test prije svega tri dana i nalazi su bili negativni. Nažalost, prilikom zadnjeg pregleda, ustanovilo se kako i dalje nosimo ovaj virus i još ne znamo kako ovo djeluje”.

Paulo Dybala se zarazio preko svog suigrača Danielea Ruganija koji je bio prvi pozitivan igrač Juventusa te je zarazio i svoju djevojku.

Prije tjedan dana, Dybala se obratio putem društvenih mreža gdje je napisao kako se osjeća dobro te da ne osjeća nekakve simptome nakon što je nekoliko dana zaredom imao jaki kašalji i temperaturu.



Nadao se kako će se vratiti samostalnom treniranju ali zbog razvoja situacija s virusom ipak će morati pričekati.

Podsjetimo, talijanska liga suspendirana je još 9.ožujka zbog pandemije koronavirusa u toj državi i prema predviđanjima nastavak prvenstva mogao bi biti krajem svibnja ili početkom lipnja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI