NJEGOVA OSTAVKA ODJEKNULA POPUT BOMBE! Bjelica se javio nakon otkaza: ‘Bile su to dvije nezaboravne godine, krećem u nove izazove’

Foto: Marko Mrkonjic/CROPIX

Nenad Bjelica čija je ostavka s klupe trenera Osijeka, u kojem je radio kao trener i sportski direktor, odjeknula hrvatskim nogometnim prostorom. Konačno se oglasio putem društvenih mreža.

“Dragi navijači, velika mi je čast bila predvoditi klub mojeg djetinjstva 87 puta na klupi, a 90 puta kao njegov glavni trener. Bile su to dvije nezaboravne godine s puno lijepih trenutaka i pobjeda i sa po kojim razočaranjem. Hvala igračima, trenerima, stručnom stožeru, navijačima i svima koji su na tom putu željeli napraviti naš klub boljim i uspješnijim. Hvala svima koji su nam bili podrška u dobrim i lošim trenucima. Ja krećem u nove izazove s osjećajem da sam dao sve da NK Osijek bude bolji nego kako sam ga zatekao. NK Osijeku želim puno uspjeha u budućnosti. Sretno svima!”. poručio je Bjelica.

Bjelica je klupu Osijeka preuzeo početkom rujna 2020. godine i, evo, zadržao se pune dvije godine. Presudilo mu je čini preranoo ispadanja iz Europe te uz omjer od dvije pobjede, dva remija i tri poraza u SuperSport HNL-u na startu ove sezone.

 

Facebook Comments



Loading...
DIJELI