BARCELONA ‘OSVOJILA’ TORINO, MORATI VAR PONIŠTIO TRI GOLA! Rakitić slavi, Lovren tuguje

Od 21 sat odigrano je preostalih šest utakmica drugog kola Lige prvaka, a u derbiju večeri Barcelona je s 2:0 slavila u Torinu protiv Juventusa.

Katalonci su povelo preko Dembelea koji je u 14. minuti fantastično pogodio s ruba šesnaesterca. Konačni rezultat postavio je Messi u sudačkoj nadoknadi.

Ono po čemu se ova utakmica biti upamćena je činjenica da su Alvaru Morati poništena čak tri gola nakon intervencije VAR-a zbog zaleđa. Kraj utakmice Stara dama dočekala je s igračem manje nakon što je Demiral u 85. minuti dobio drugi žuti karton.

U drugoj utakmici te skupine Ferencvaroš i kijevski Dinamo odigrali su 2:2, iako su gosti na poluvremenu golovima Tsygankova i De Pene imali 2:0. No, Nguen u 59. i Boli u 90. spašavaju Mađare poraza. Roko Baturina nije dobio priliku kod domaćina.

Barcelona ima šest bodova, Juventus tri, a Dinamo i Ferencvaroš po jedan.



Najuvjerljiviju pobjedu večeri ostvario je Manchester United koji je 5:0 s Old Trafforda ispratio RB Leipzig. Rashford je zabio tri gola, a po jednom su pogađali Greenwood i Martial. U ranijem terminu u toj skupini PSG je slavio kod Basaksehira 2:0 uz dva gola Keana.

Vragovi su vodeći sa šest bodova, PSG i RB Leipzig imaju po tri, Basaksehir je na nuli.

Dejan Lovren odigrao je 90 minuta u porazu Zenita kod Borussije Dortmund 2:0. Nijemci su rusku momčad slomili tek u posljednjih 15 minuta golovima Sancha i Haalanda.

Club Brugge i Lazio su u drugoj utakmici te skupine odigrali 1:1. Correa je bio strijelac za goste u 14., a Vanaken za domaćine u 42.

Lazio i Club Brugge imaju po četiri boda, Borussia tri, a Zenit je bez bodova.

Sevilla je golom De Jonga u 56. minuti pobijedila Rennes 1:0. Rakitić je priliku dobio od 76. minute. U ranijem terminu Chelsea je s 4:0 slavio kod Krasnodara.

Chelsea i Sevilla imaju po četiri boda, Krasnodar i Rennes po jedan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI