BILIĆ I WBA U PANICI ISTRESLI NOVAC: Novi napadač koštao ih pravo bogatstvo!

screenshot

Nakon repreznetativne stanke vraćamo se novim klupskim izazovima. Naš Slaven Bilić i njegov WBA nisu najbolje krenuli u sezonu a dodatno su ih napale i ozljede. Dvojica napadača Kenneth Zokora i Hal Robsona-Kanu su zbog ozljeda van stroja pa je Bilić morao posegnuti za novim rješenjima. Doveo je dugoročno riješenje za vrh napada, drugo najskuplje u klupskoj povijesti vrijedno 16.5 milijuna eura.

Karlan Grant (23) stigao je iz Huddersfielda, te je potpisao dugogodišnji ugovor. On je bio član Huddersfielda, bivšeg člana Premiersjupa od siječnja 2019. godine, te je u 57 nastupa za prvu momčad postigao 23 pogotka i upisao pet asistencija. Od novog napadača Bilić i WBA očekuju naravno zgoditke i dobru igru jer kako smo već napomenuli u četiri dosada odigrana kola osvojili su samo jedan bod.

Uz to što ne štima napada WBA i u obrambenom dijelu ne stoji najbolje, imaju najgoru obranu lige i primili su čak 13 golova.

Podsjetimo, iako je prijelazni rok službeno završio, u Engleskoj je moguće dovoditi igrače iz nižih liga do kraja današnjeg dana. WBA jew odlučio reagirati a hoće li još netko od premierligaša ostaje da vidimo.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI