Bivši trener Bayerna podržao sadašnjeg: “Meni je to neshvatljivo”

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Niko Kovač uspješno gradi svoj trenerski put u AS Monacu i to se može vidjeti po rezultatima. Trenutačno se njegova momčad nalazi na odličnom trećem mjestu u francuskom prvenstvu sa samo četiri boda zaostatka za vodećim Lilleom.

Kada je u pitanju Bayern Munchen, opće je poznato kako je alfa i omega kluba Hasan Salihamidžić te tko se sukobi s njim, neće ostati dugo u klub. To je i sam Kovač iskusio na vlastitom koži pa ga je zamijenio Hans Flick.

Problem je nastao i sada jer se trener Flick želi uključiti u sastavljanje momčadi, ali Salihamidžić takvo što ne dopušta.

Niko Kovač je komentirao takvu situaciju.

“Slaganje momčadi i planiranje za sljedeću sezonu odrađujemo zajednički, sportski direktor Paul Mitchell, ja i naši skauti. Razgovaramo o svemu, o novim prinovama i potencijalnim pojačanjima. Mislim da bi tako trebalo biti u svakome klubu. Uostalom, to je jedan od razloga zašto sam došao ovdje” te dodao Svi znamo kako to izgleda u Bayernu. Potpuno suprotno od Monaca. Kako mi je u Monacu, tako mi je bilo i u Frankfurtu. To želi svaki trener. Morate razgovarati. Trener mora biti uključen u slaganje momčadi”.



Pružio je podršku treneru koji ga je zamijenio u Bayernu.

“Meni je to neshvatljivo, da se nakon svih uspjeha, uopće vode rasprave o odlasku Flicka”, zaključio je Kovač.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI