BIVŠI VATRENI NAPRAVIO IZNENEĐUJUĆI TRANSFER? Jedan ga čovjek nestrpljivo očekuje!

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Nikola Kalinić,  nogometna ptica lutalica ponovno je iznenadio. Iako se posljednjih dana računalo da će  glavni talijanski grad tijekom noći se dogodio obrat.

Bivši repreznatativac  bi svoju karijeru ipak trebao u Veroni, klubu kojeg uspješno s klupe vodi još jedan Splićanin, Ivan Jurić. Dogovor je postignut tijekom noći.

Radi se i na transferu  Domagaju Vide upravo u Romu.

Noć uoći posljednjeg dana prijelaznog roka donijela je bombastičan transfer na Apeninima.

S obzirom na mrržnju navijača Fiorentine prema Juventusu može se reći da je napravljena nova vele izdaja s Federicom Chiesom u glavnoj ulozi.



Naime, Chiesa je pristao da potpiše za Staru damu. Bianconeri su ubijedili i Viole. Odlični Italijan stiže na dvogodišnju posudbu s obaveznim otkupom.

Juventus će za prvu godinu posudbe platiti dva miliona, drugu osam miliona, te otkupiti igrački karton ovog 22-godišnjaka za 50 miliona eura.

Inače, Chiesea je još sinoć potpisao novi ugovor s Fiorentinom kako bi se transfer realizovao pod nabrojanim uslovima.

Da bi se uvjeti ispunili potrebno je da Juventus u obje sezone zaigra u Ligi prvaka te da Chiesa odigra preko 60 % utakmica, te u dvije sezone postigne minimalno 10 golova i 10 asistencija.

Danas je inače i zadnji dan prijelaznoga roka i očekuje se da će klubovi još raditi na transferima i pojačanjima. Prvi će danas svoje trgovanje zaključiti Nijemci.

Prijelazni rok na Apeninima traje do 18 sati. Klubovi u Seriji će moći kupovati do 20 sati, a u La Ligi, Premiershipu i Ligue 1 do ponoći.  Svoju bi destinaciju mogao promjeniti i Brozović, za kojeg

postoji veliki interes.

Od velikih poslova očekuje se povratak Douglasa Coste iz Juvea u Bayern a i Memphis Depay iz Lyona bi trebao prijeći u Barcleonu kao velika želja trenera Koemana.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI