C.RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS?! Razmatra opciju povratka tamo gdje je sve počelo!

twitter

Portugalska superzvijezda i član torinskog Juventusa, Cristiano Ronaldo, na pragu je odlaska iz Italije.

Iako još uvijek ima važeći ugovor sa ‘Starom Damom’, sve su veće glasine kako neće odraditi taj isti ugovor do kraja.

Naime, sama Uprava Juventusa i igrač željeli bi se rastaviti jer Ronaldo nije zadovoljan situacijom u klubu zbog nedovoljno velikog uspjeha u Ligi prvaka.

Iako u veljači puni 36 godina, Cristiano Ronaldo još uvijek ima ambicije i želje da ostane što je dulje moguće na najvišem nivou i osvoji još koji titulu prvaka Europe.

Juventus je nedodirljiv u Italiji i nema pravu konkurenciju osim eventualnih ‘blitz-poteza’ Intera, no na tomu sve i ostane. Pravi iskorak u Europi italijanski klub nema. Zadnji naslov prvaka Europe osvojili su davne 1996. godine kada su u finalu pobijedili holanski Ajax.



Sada, uvijek je zanimljivo gdje bi mogao otići Ronaldo. Da li bi želio otići u ligu i pridružiti se momčadima kao što su PSG i Bayern Munchen ili bi se više volio vratiti u dres gdje je stekao svjetsku slavu i napravio bombastičan transfer u Real Madrid?

Sportski direktor PSG-a Leonardo rekao je kako pariški klub sigurno spada u momčadi koji mogu ambicijski i financijski zadovoljiti ogromne apetite portugalske zvijezde.

Osim što sa sobom dovodi ogromno nogometno znanje i vještine, Ronaldo je i izuzetno marketinški privlačan igrač obzirom na popularnost diljem svijeta.

Dakle, stoji opcija da se pridruži Neymaru i Mbappeu u Parizu, kao i opcija da se zaputi u Njemačku i pridruži minhenskom Bayernu.

Dakako, situacija s Bayernom je pomalo drugačija. Iako imaju financijske resurse za dovođenje takvog kalibra igrača, Nijemci su sami po sebi oprezni, imajući u vidu koliko godina ima Cristiano, a i sama pandemija koronavirusa ne olakša situaciju.

No prema posljednjim informacija, u igru se upustio engleski Manchester United koji bi u smiraju karijeru vrlo rado volio dovesti igrača s kojim su osvojili Premiership i Ligu prvaka.

Ronaldu se ta opcija i sviđa, poznaje ligu i momčad te financijski dio ne bi trebao biti upitan.

Pozivajući se na svoj izvor, sportski novinar ESPN Argentina, Christian Martin, ističe kako je Manchester United već započeo pregovore s agentima Ronaldo kako bi vratili ‘svog sina kući i vidjeli ga u omiljenom dresu’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI