C.Ronaldo napušta Torino: Hoće li se vratit među Crvene vragove ili je zov milijuna ipak jači?

Prema posljednjim informacijama, Cristiano Ronaldo napušta Torino i Juventus te bi svoju karijeru mogao nastaviti u PSG ili Manchester United.

Naravno, odlazak u Manchester United bi mogao biti malo više očekivan s obzirom na to da je ozbiljnu nogometnu karijeru počeo tamo graditi, ali zov milijuna i želja za osvajanjem Lige prvaka, Portugalcu bi mogao biti veliki izazov.

PSG je prema tportalu u ovom trenutku konkretniji i mogao bi biti bliže potpisivanju Ronalda jer imaju i aduta u vidu Icardija kojeg bi ponudili Juventusu.


Potpiše li za PSG, Ronalda bi katarski vlasnici mogli koristiti kao zaštitno lice SP-a koje se u toj državi igra 2022. godine! Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ujedno je i u organizacijskom odboru SP-a te želi i s te strane maksimalno iskoristiti Ronaldov zvjezdani i ekonomski potencijal.

Osim toga, Neymar se oglasio u vezi Cristiana Ronalda.“Želim igrati s Cristianom. Već sam igrao s ostalim velikanima, Messijem i Mbappeom, još bih samo htio s Ronaldom”, rekao je Neymar.

Cristiano Ronaldo sigurno će gledati i kakav je roster za sljedeću godinu kada su u pitanju ova dva kluba. PSG se bori za vrh Europe, i sigurno se žele moćno pojačati kako bi izbjegli situaciju da izgube francusko prvenstvo.

Prije dvije sezone su igrali i finale Lige prvaka, pa s Ronaldom sigurno bi bili dosta konkurentniji.

Osim toga, ukoliko Mbappe ostane u Parizu, zamislite samo napad Neymar-C.Ronaldo-Mbappe.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI