Conte bi mogao preuzeti posrnulu englesku momčad: Dostavio popis želja, a na spisku i Perišić!

youtube screenshot

Tottenham ne može biti zadovoljan završetkom sezone. Netom završenu sezonu završili su na mizernom sedmom mjestu, a prije dvije godine igrali su finale Lige prvaka gdje su izgubili od Liverpoola.

Također, doveli su i Mourinha koji je trebao donijeti novi uzlet momčadi, ali tijekom ove sezone dali su mu otkaz i razmatraju kakvo je tržište za dovesti novog trenera.

Nakon odlaska iz Intera, Antonio Conte je “vruća roba” na tržištu menadžera i Daniel Levy vrlo rado bi ga doveo na svoju klupu, ali Talijan još uvijek razmišlja.

Osim toga, u klubu je problem što se tiče i aktualnog rostera te je sve veće nezadovoljstvo Harryja Kanea koji želi biti u momčadi koja je konkuretna za naslove i titule, a to s Tottenhamom nikako ne uspjeva.

Navodno, ukoliko Conte dođe na klupu Tottenhama, već je dostavio listu igrača koje želi u svojim redovima. Na toj listi nalazi se i Ivan Perišić, što je pomalo i iznenađenje s obzirom na to da su imali dosta turbulentan odnos u Interu.



Gdje god ga je Conte staivo da igra, Perišić se nije žalio, tako da je ove sezone velik broj utakmica igrao kao lijevo krilo u formaciji 3-5-2, a ta pozicija zahtjeva puno trke, rada i obrane. Kasnije ga je i sam Conte hvalio, oduševljen s njegovim zalaganjem i mogućnosti da igra na više pozicija.

Na Conteovom popisu se navodno nalaze još i Christian Eriksen, Olivier Giroud, Nemanja Matić i Milan Škriniar. Talijan cilja pojačati sve redove u londonskom klubu te tako zadržati Kanea.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI