ČUDESNA VEČER BARCINIH KLINACA: Ispisali su povijest i najavili veliku karijeru! O jednom od njih ovo zasigurno niste znali

Sjajnu smo večer sinoć vidjeli u Ligi prvaka. Prepunu rekorda i velikih brojki. Neki su izašli malo više sretni a neki malo manje. Utakmica o kojoj se najaviše priča iako je rezultatski uvjerljiv je ona koja se igrala u Barceloni. Blau grana je razbila Dinamovog krvnika Ferncvarosa. Messi je ponovno srušio rekorde, a u svemu mu se priključio i mladi Anse Fati.

No još jedan Barcin 17-godišnjak je priča dana. Ime mu je Pedri odnosno punim i zabio je posljednji peti gol za Barcu i također se pridružio Fatiju i ušao u povijest kluba i Lige prvaka nakon samo 20 minuta provedenih na terenu.

Tako se Barcelona i tim podatkom upisala u nogometnu povijest. Postala je prvi klub u Ligi prvaka koji je na jednoj utakmici imao dva strijelca stara 17 godina.

A posebno je zanimljiv podatak da je Pedri, kojemu je ovo naravno prvi gol u karijeri za Barcu na Camp Nou i utakmicu stigao s vrećicom iz supermarketa a kući je putovao taksijem jer sa 17 godina još nema položen vozački ispit.

‘Za sada, Barcelonu u bolju budućnost vozi taksijem’ piše Marca o ovoj budućoj nogometnoj zvijezdi koja se Barci priključila iz Las Palmasa.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI