Dinama analizirao sezonu: Damir Krznar potpisao na četiri godine s Modrima

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometni klub Dinamo oglasio se u ponedjeljak priopćenje gdje se analizira nogometna sezona na izmaku te jedna od najvažnijih informacija kako je Damiru Krznaru i njegovom stručnom timu ponuđen četverogodišnji ugovor koji su i potpisali.

Objavu prenosimo u cjelosti:

“U tom kontekstu iskazana je jedinstvena ocjena da osvajanje naslova prvaka Hrvatske, zatim nacionalnog Kupa te igranje četvrtfinala Europa lige u kojem je Dinamo ispao od kasnijeg pobjednika natjecanja Villareala predstavlja najuspješniju sezonu u 110-godišnjoj povijesti kluba. Sve to ostvareno je unatoč velikim izazovima izazvanih prvenstveno pandemijom Covid–19, ali i stalnim udarima kojima su klub i njegovo čelništvo izloženi.


Zbog toga Izvršni odbor upućuje iskrene čestitke i zahvalu igračima, trenerima i zaposlenicima kluba, jer su svojim predanim radom i odricanjem presudno doprinijeli ostvarenju iznimnih sportskih rezultata te visokoj razini financijske i organizacijske stabilnosti kluba. Isto tako, Izvršni odbor zahvaljuje članovima Skupštine i Nadzornog odbora na pokazanom zajedništvu i odgovornom djelovanju za dobrobit Dinama.

Izvršni odbor na sjednici je dao smjernice Upravi kluba o tome da se s glavnim trenerom i sportskim direktorom Damirom Krznarom te članovima stručnog stožera potpiše novi četverogodišnji ugovor, čime se osnažuje pozicija glavnog trenera i njegovih suradnika te time omogućava kontinuitet ostvarenja visokih klupskih ciljeva – osvajanja naslova prvaka Hrvatske, nacionalnog Kup natjecanja te plasman u Uefinu Ligu prvaka ili Europa Ligu.Nadalje, Izvršni odbor je na temelju svojih ovlasti donio i odluku o novom četverogodišnjem mandatu postojećoj Upravi kluba jer je svojim dosadašnjim radom i rezultatima stvorila vjeru da će Dinamo i u idućem razdoblju biti rezultatski uspješan, financijski stabilan i organizacijski posložen, kako bi takav osigurao nove klupske uspjehe.

Ovakvim odlukama je zadržana i osigurana stabilnost kluba u svim njegovim aspektima te su stvoreni temelji da se u partnerskom odnosu s Gradom Zagrebom ostvari strateški klupski projekt izgradnje novog Dinamovog doma na jedinom mogućem mjestu – u Maksimiru. Nadamo se i vjerujemo da će nova gradska uprava, u sklopu svojih ovlasti i na temelju vlastite odgovornosti, s ishodištem u vlasništvu postojeće infrastrukture, donijeti potrebne odluke o stvaranju okvira za gradnju novog stadiona. GNK Dinamo se u tom smislu sa svim svojim kapacitetima stavlja na raspolaganje u stvaranju zajedničke platforme za ostvarenje ovog iznimno važnog projekta za Grad Zagreb i Dinamo.

Poručujemo našim navijačima i članovima da mogu biti optimisti kada je klupska budućnost u pitanju, i da s vjerom u nove povijesne sezone budu ponosni na Dinamove rezultate i snagu”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI