DINAMO U POHODU NA KRASNODAR: ‘Hladnoća? Ma spremni smo na sve!’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo za tri dana igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv ruskog Krasnodara u gostima, a onda slijedi uzvrat na domaćem terenu tjedan dana kasnije. Svi se nadaju pozitivnom rezultatu već u Rusiji, a danas je Dinamo najavio ogled s Krasnodarom.

Prvo su se dotakli domaćeg prvenstva i pobjede nad Osijekom koja im je donijela odmak na tablici od tri boda.

“Situacija je dobra, prvi smo na ljestvici, odvojili smo se i to nam je samopouzdanje za dalje. Moramo tako nastaviti jer porazi se događaju, ali naučili smo iz toga i digli se”, rekao je Mislav Oršić koji se specijalizirao za derbije, a onda se okrenuo gostovanju u Rusiji:

“Ne znamo puno o njima, tek smo dobili video-materijale pa ćemo u sljedeća dva dana više znati. Ne mogu usporediti njih s CSKA-om, ali bitno je kako ćemo se mi postaviti, da imamo gard, veselimo se tomu.”

Uz Oršića na utakmici protiv Osijeka Ivanušec iako nije igrao na svojoj standardnoj poziciji oduševio je izvedbom:.“Hvala na pohvalama. Privikavam se na tu poziciju i mislim da sam dosta dobro odradio”, skromno će Ivanušec, a onda je i on prokomentirao sljedećeg protivnika:

“Čuli smo da su bolja ekipa od CSKA-a, bili su i u Ligi prvaka. Već sam se čuo s Bistrovićem i Morom i imaju za njih samo pohvale, no imamo i mi svoje adute.”

Na kraju Ivanušec je rekao kako su Modri spremni na sve te da remi u prvom susretu ne bi bio loš:

“Pa i ne bi bio loš jer ipak oni kasnije dolaze na Maksimir. Hladnoća? Ma spremni smo na sve”, zaključio je Ivanušec.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI