EH, SAD SE SIGURNO GRIZU ZBOG ODLUKE! Danas se vidi koliko je legendarni Vatreni bio u pravu

Nema sumnje, vijest koja nam dolazi iz Madrida baš je dobra. Po hrvatski nogomet, reprezentaciju, konkurenciju u nacionalnoj vrsti. Riječ je o prvoj utakmici našeg golmana Ive Grbića koji je nedavno transferiran iz zagrebačke Lokomotive u madridski Atletico. Atlético Madrid je u prvom kolu španjolskog kupa pobijedio u gostima četvrtoligaša Cardassara s 3:0, a nastupio je pred kraj utakmice i Šime Vrsaljko koji se oporavio od dugotrajne ozljede. To je druga sjajna vijest.

Grbiću je za posljednje akcije hrvatske reprezentacije već poziv uručio izbornik Zlatko Dalić. Nije to bilo samo priznanje za uspješan transfer, ovaj mladić godinama svraća pozornost svojom nadarenošću, ozbiljnošću, predanošću i kvalitetom.

Mnogim Hajdukovim navijačima ni danas ne ide u glavu kako su se Bijeli tako olako riješili sjajnog čuvara mreže, napose u sadašnjem trenutku kada aktualni čuvar mreže Splićana Posavec niza velike greške.

Grbić je prodan Lokomotivi i za male novce, k tome ocijenjen još kao neperspektivan. Drugačije se odluka Hajdukove struke ne može protumačiti. Čovjeka koji se dokopao madridskog Atletica da bude rezerva velikom slovenskom vrataru Oblaku!

A dobro se sjećamo u brojnim razgovorom s legendom hrvatskog nogometa i samog Hajduka, bivšim golmanom Hajduka, Rijeke, Čelika, PAOK-a, Tončijem Gabrićem.Trenirao je on sve vratare koji su prolazili kroz Hajduk, pa i reprezentativnog golmana Kalinića. No, kad bi se spomenulo Grbića odmah je poskočio i ustvrdio:

“On ima najbolje predispozicije, najveću volju za radom i dogurat će daleko!”

Eh, što ga sad u Hajduku nisu slušali druga je priča. Mnoge stručnjake oni nisu slušali, ta nije klub u takvom stanju u kakvom već jest . Bezrazložno! Usporediti današnjeg golmana Posavca i bivšeg Grbića čak je i smiješno!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI