(FOTO) ‘S DJEVOJKOM TI JE SPAVAO CIJELI TIM MILANA, INTERA I DVA STOŽERA!’ Šokantan razgovor trenera i igrača

Foto: Instagram/screenshot

U zadnjih nekoliko dana Florentino Perez ne silazi s naslovnica u Španjolskoj ali i u ostali  dijelovima Europe nakon što su procurile snimke gdje “govorio ono što misli” o igračima i trenerima Reala.

Tako se kritika na njihov račun i “lijepih riječi” od strane predsjednika Pereza nisu skrili, RaulCasillasRonaldoBosque, a zadnji na tapeti razuzdanog Florentina našli su se Mesut Özil i Jose Mourinho.

Podsjetimo, prvi čovjek Reala je na udaru lista “El Confidencial” koji redovno izbacuje snimke razgovora i njegove skandalozne izjave. Perez je najavio je tužbu protiv njih, mada mu to neće puno pomoći nakon što snimke danima šokiraju javnost.


Mesut ipak nije bio napadnut zbog njegovog nogometnog umijeća ili karakternih osobina, već zbog odabira djevojke.

“Özil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Mourinho mu je rekao ‘s djevojkom ti je spavao cijeli tim Milana, cijeli tim Intera i oba  stručna stožera’. Mislim da je Özil poslije toga prekinuo s njom”, rekao je Perez.Navodno je u pitanju bila venecuelanska manekenka Aida Yespica.

“Mesut je imao 21 godinu kada je došao s djevojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promijenio je stil života. Otjerao je tadašnju djevojku i zamijenio je s manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati”, raspričao se u novoj aferi Perez.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aida Yespica Fan (@aidayespicafanpage)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aida Yespica Fan (@aidayespicafanpage)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI