I POZNATI NOVINAR NAJAVIO SENZACIJU: Ovo je jasan signal da Mandžo postaje Rossonero? Čeka se potvrda!

Facebook: Juventus

Jučer se tijekom dana iz Italije probila senzacionalna vijest o tome da se naš bivši Vatreni Mario Mandžukić vraća na nogometne terene odnosno u Italiju i da će pojačati redove terenutno vodeće momčadi Serie A Milana.

Već su počeli curili i detalji potencijalnog dogovora Mandže i Milana a ova bi vijest moga jako rastužiti navijače Juventusa koji su očekivali Marijev povratak u redove torinske Stare dame.

A je priča oko transfera Marija Mandžukića u Milan vrlo izgledno potvrdila je i sinoćnja objava poznatog talijanskg novinara Gianluce Di Marzia. On je sinoć također objavio da je Mandžukić potencijalno pojačanje  Milana vrlo lako bi se moglo dogoditi da 34-godišnji hrvatski  napadač pojača Rossonere.

Mandžo je bez kluba još od srpnja prošle godine kad je raskinuo ugovor  sa katarskim Al-Duhailom.  Nakon odmora čini se da je spreman za novi povratak na travnjake i vrhunski nogomet.

Vrlo je izgledno da će to biti u dresu Milana čime bi Mandžukić dodao još jedno veliko ime na listu klubova za koje je nastupao. Tamo bi se pridružio svom bivšem suigraču iz reprezenatacije Anti Rebiću i Zlatanu Ibrahimoviću u zajedničkom lovu na titulu prvaka Italije na koju Milan čeka punih 10 godina



Podsjetimo, on je u Katar otišao iz Juventusa gdje je proveo tri i pol godine, a ranije je igrao za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg i Dinamo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI