JAKO GA ŽELE: Mandžukić bi mogao u klub u kojem ga čeka Vatreni!

TWITTER

Priča o novom klubu Marija Mandžukića traje već dugo, a još uvijek nema rješenja. Dok je trajao nedavni prijelazni rok u igri je bio istanbulski Bešiktaš, u kojem igra Domagoj Vida, a po informacijama iz Turske ta priča je ponovno aktualna.

Turski mediji pišu da je Bešiktaš ponovno zainteresiran za Mandžukićevo dovođenje u momčad u kojoj bi ga dočekao Vida, s kojim je prošao puno lijepih epizoda dok su zajedno igrali za Hrvatsku.

Istanbulski klub i bivši hrvatski reprezentativni napadač bili su u kontaktu i u nedavnom prijelaznom roku, no tada nije bilo dogovora. Po informacijama iz Turske, to se dogodilo zbog toga što Bešiktaš nije mogao ispuniti ono što je Mandžukić tada tražio.

Novi interes iz turskog kluba za Mandžukićevo dovođenje dogodio se zbog toga što je turski reprezentativni napadač Cenk Tosun odbio Bešiktaš nakon što su ga u Istanbulu htjeli dovesti iz Evertona.

U igru je tako ponovno ušao nekadašnji Vatreni, a u istanbulskom klubu nadaju se da bi Mandžukić mogao stići u siječnju kada će trajati zimski prijelazni rok. No, ova priča koja donosi puno zapleta tek će nam pokazati hoće li bivši hrvatski reprezentativni napadač završiti u Bešiktašu ili negdje drugdje.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI