JUNAK DERBIJA ZA PLAVE: Bez njega bi Dinamo teško, reakcija otkriva sve!

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dinamo je u najvećem derbiju hrvatskog nogometa došao do 3:1 protiv Hajduka ‘na krilima’ Mislava Oršića, koji je sa svoja dva gola u prvom poluvremenu donio Plavima preokret i vodstvo s 2:1 na Maksimiru nakon što je Hajduk rano stigao u vodstvo.

Bila je to utakmica puna sadržaja. Oršić je donio i puno atrakcije, osobito svojim prvim golom koji je ostavio Hajdukovog golmana Lovru Kalinića bez prave reakcije.

‘Najbitnije je da smo pobijedili, tri boda su jako velika, pogotovo u derbiju’, rekao je Dinamov dvostruki strijelac za klupsku stranicu nakon pobjede.

‘Ušli smo malo slabije u utakmicu, imali su na početku stativu, a onda i gol. Trebalo nam je vremena da uđemo i da se vratimo, srećom, uspjeli smo’, dodao je Oršić.

‘U drugom poluvremenu ušli smo malo niže. Čekali smo kontru, to smo iskoristili i mirno smo priveli utakmicu kraju’, nastavio je dvostruki strijelac u derbiju.



S njegovom velikom ulogom, Plavi su na Maksimiru osvojili tri boda koja posebno znače.

‘Sigurno je da je bitno pobjeđivati. U derbiju je to najveća pobjeda, sada smo motivirani za dalje i nadam se da ćemo pobijediti u sljedećoj utakmici’, zaključio je Oršić, dodajući da nije toliko važno što je on zabio, pa ni na atraktivan način kako je to učinio kod prvog gola.

‘To nije bitno, bitno je da smo pobijedili, i to je to’, istaknuo je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI