KAKVA BI TO TRANSFER-BOMBA BILA: Ponudili 250 milijuna eura, no Messi ih je odbio!

Facebook: Leo Messi (Official)

Lionel Messi simbol je Barcelone u kojoj igra od svoje 13. godine. Ovog je ljeta bio na pragu odlaska, no na kraju se predomislio te ćemo ga još najmanje godinu dana gledati u dresu Katalonaca.

Teško ga je zamisliti u bilo kojem drugom dresu, a a zanimljivu ponudu koju je 2013. Argentinac imao na stolu u svojoj knjizi ‘Grand Hotel Calciomercato’ otkrio je ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio.

Naime, predsjednik Reala Florentino Perez te je godine za Argentinca ponudio 250 milijuna eura, a zanimljivo taj je novac inače bio namijenjen preuređenju Santiago Bernabeua

“Messi im je otvoreno odgovorio: ‘Gubite vrijeme, neću u Realu”, piše Di Marzio.

Možemo samo zamišljati kakva bi to priča bila da je Messi rekao ‘da’, jer u to vrijeme u Kraljevskom klubu bio je i Cristiano Ronaldo.Nije Real jedini klub koji je pokušao dovesti Messija, u slijepu ulicu ušli su i Chelsea, PSG, Inter, Manchester City.

No, ne znamo što nosi budućnosti, Messiju ugovor istječe sljedećeg ljeta, a nema sumnje da će na njegovu odluku veliku ulogu odigrati i izbori u Barceloni gdje bi smijenjen mogao biti Josep Maria Bartomeu.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI