KOEMAN SE OPROSTIO S LIGOM PRVAKA: ‘Ne mogu vas lagati, ovaj rezultat ne daje puno opcija’

wikipedia

Nakon jučerašnjeg debakla Barcelone protiv PSG-a u kojem je Francuska momčad ponizila Katalonce na njihovom Camp Nouu 4:1, svoje viđenje utakmice, ali i daljnje mogućnosti nastavka natjecanja u Ligi prvaka iznio je trener Barce Ronald Koeman.

“Sigurno je kako rezultat ne pokazuje koliko su bili superiorni. Oni su bili efikasni. U prvom poluvremenu situacija je bila više ujednačena. Kod našeg vodstva 1-0 imali smo šansu Dembelea. U drugom poluvremenu imali smo defenzivne probleme. Oni su pokazali kako su fizički jači od nas. Kada povedeš, a oni brzo izjednače, to je uvijek problem”, rekao je Koeman pa nastavio.

“Nismo se dobro branili. Moramo priznati kako su bili superiorni u drugom poluvremenu. Pokazali su kako su kompletniji od nas. To moramo prihvatiti i napredovati. Znamo da se ovo može dogoditi jer igramo protiv sjajne momčadi, fizički jake, iskusne”, te je na kraju zaključio.

“Ne mogu vas lagati, ovaj rezultat ne daje puno opcija. Ova utakmica je pokazala da nam nedostaju neke stvari da budemo na najboljoj razini”, prenosi Marca.

Francuz Antoine Griezmann smatra kako ipak sve nije izgubljeno te da Barcelona ima što za pokazati na Parku prinčeva.



“Ovakvi protivnici nas trebaju natjerati da budemo savršeni, da budemo na vrhuncu, a to nismo bili. Ovo nije slika koju želimo dati. Želimo raditi do zadnje sekunde i vidjeti. Ovo je bila loša utakmica. Moramo raditi, napredovati i nastaviti. Idemo u Pariz probati izboriti prolaz. Ne idemo tamo u šetnju”, optimističan je Francuz.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI