LEGENDARNI ŠPANJOLAC O NIKI KOVAČU: “Imamo isti pogled na nogomet. Ima karakter!”

screenshot

Tijekom proteklog vikenda AS Monaco je pobijedio Dijon rezulltatom 3:0 te se ova momčad iz Kneževine nalazi na odličnom trećem mjestu.

Na prvom mjestu je Lille s četiri boda više od Nikine momčadi.

Francuski mediji ističu sjajan stil igre koji njeguje bivši hrvatski izbornik, a sve to je okrunio izjava i legendarni igrač Arsenala i Barcelona Cesc Fabregas.

“Iskreno, Niko ima isti pogled na nogomet kao i ja. Radio je pod sjajnim trenerima baš kao i ja. Učio je od najboljih i to se vidi. Ima karakter i njeguje vrlo agresivan stil igre. Ako od prvog dana ne radite naporno i ne trudite se, onda ne morate ni razmišljati o radu s Kovačem”, započeo je legendarni veznjak te nadodao:

“Arsene Wenger mi je uvijek govorio da u nogometu nisu bitne godine. Ako ti je 16 i dobar si, igrat ćeš, ako ti je 32 i nisi dobar, nećeš igrati. Ali ako ti je 37 i dobar si, igrat ćeš. Na kraju se sve svodi na teren i nogomet.”



Prokomentirao je i što misli o zasad dobroj sezoni njegove momčadi:

“Za nas je od početka sezone cilj bio povratak u Europu. Na kraju, ako ćemo dva ili tri kola prije kraja i dalje biti u borbi, onda ćemo se usuditi sanjati i o naslovu. Naravno da je sve u nogometu moguće, a ja igram da bih osvajao naslove”, zaključio je Fabregas.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI