LOŠE VIJESTI IZ SPLITA: Petorica igrača i dva člana stožera Hajduka pozitivna na COVID-19

Foto: Pixsell

Kako je nogometni klub iz Splita obavijestio javnost, Splićane je pokosio koronavirus. Njihovo priopćenje donosimo u cjelosti:

“HNK Hajduk ovim putem obavještava javnost o tome da su petorica igrača prve momčadi i dva člana stručnog stožera pozitivni na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osoba pozitivnih na virus.

Na osnovu uputa nadležnog epidemiologa NZJZ-a SDŽ svi igrači i članovi stručnog stožera zajedno sa sportskim direktorom, a koji su zajedno bili na putovanju u Rijeci i Osijeku, morat će u propisanu samoizolaciju. Nakon svih obavljenih dodatnih testiranja obavijestit ćemo javnost o eventualnom broju novozareženih.

Klub je sukladno razvoju događaja od povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog službeno zatražio odgodu prvenstvene utakmice Hajduk – Slaven Belupo koja se trebala igrati u nedjelju 14. veljače s početkom u 17:05 sati.

Liječnička služba HNK Hajduk će kao i do sada provoditi pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi ostali djelatnici.”, stoji u priopćenju HajdukaFacebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI