MODEL S KOJIM JE BOATENG VARAO ZARUČNICU: ‘Nisam iznenađena, takvi momci prave psihički kaos za djevojke’

Jerome Boateng i Kasija Lengardt, prekinuli su vezu prije dva tjedna, a samo sedam dana po prekidu manekenka si je oduzela život, kako navode Njemački mediji.

Veza Boatenga i Kasije bila je dosta burna, a nakon nesretnog čina po medijima se razvukla priča koju je lansirao Boateng kako je prekinuo s njom zbog toga što ga je ucjenjivala da će mu uništiti karijeru.

Nijemac je u trenutku samoubojstva bio s Bayernom u Kataru, gdje je njegov klub osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo, a kada je saznao što se dogodilo odmah se vratio u domovinu.

No novo svjetlo na slučaj bacila je Melissa Howe, Playboyev model, koja tvrdi kako je imala aferu s Boatengom dok je bio zaručen s Kasijom.

“Nisam iznenađena što je ovako završilo i što se ubila jer momci poput Jeromea prave psihički kaos za djevojke jer se vole poigravati njihovim emocijama i osjećajima. Onda dođe do takvog ludila kao što se dogodilo njoj”, rekla je Howe pa dodala:



“Šokirana sam bila kad sam čula, ali kasnije sam sve shvatila. Jerome je s njom igrao igrice i eto što se na kraju dogodi kada nekome to radite. Jeromea sam upoznala u Londonu i odmah me proganjao na društvenim mrežama. Tražio je da idem s njim na jednu zabavu i pristala sam. Želio je da idem s njim u Njemačku, ali sam to odbila. Izlazili smo nekoliko puta, ali nikada nisam spavala s njim. Mislila sam da sam jedina, a onda sam na jednoj naslovnici vidjela da je u vezi i da je zaručen. Slao mi je poruke i ponašao se kao da nje nema. Prekinula sam svaki kontakt s njim jer je to previše drame za mene.”

Kasja nakon prekida nije bila davala znakove kako bi mogla odlučiti se na takav čin, čak je i napisala na društvenim mrežama kako će nakon što se oporavi krenuti u bitku i da je odlučna istjerati istinu no nešto je krenulo po krivu, a neki čak pišu da je imala problem s alkoholom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI