MODRIĆ BLISTA, REAL POBJEĐUJE: Stigla nova poruka koja će odjeknuti

screenshot

Luka Modrić bio je jedan od strijelaca u pobjedi Real Madrida u nedjelju navečer u španjolskoj Primeri, s gostujućih 3:1 protiv Eibara u 14. kolu, a nova odlična predstava hrvatskog reprezentativnog kapetana izazvala je i nove pohvale u Španjolskoj.

Modrić nastavlja oduševljavati, što je španjolsku Marcu nagnalo na još jednu reakciju na priču da još uvijek nema Realovu ponudu za ostanak u klubu nakon što mu istekne ugovor.

Uz Karima Benzemu, Modrić je imao veliku ulogu u novoj pobjedi, a Marca piše da se po njihovoj igri ne bi moglo zaključiti da francuski napadač ima 33, a hrvatski reprezentativni kapetan 35 godina.

‘Samo po ovoj predstavi, ima dovoljno dokaza za tvrdnju da bi Real trebao produžiti Modrićev ugovor i za razdoblje nakon završetka ove sezone. Tu priliku ne smiju propustiti’, donosi španjolski list.

Inače, Modrić je za svoju igru protiv Eibara zaslužio prvo mjesto u Realovoj momčadi u ocjenama čitatelja i čitateljica engleske verzije stranice Marce. Jutro nakon utakmice imao je 1,2 tisuće pozitivnih i 56 negativna glasa, uz komentar koji ga jako hvali.



”Bila je to još jedna majstorska predstava Hrvata koji postaje sve bolji i bolji. Bio je odlučan u kaznenom prostoru protivnika, iskoristivši dodavanje Benzeme da bi ‘zakucao’ loptu u vrh mreže za Realov drugi gol’, piše španjolski list u komentaru Modrićeve igre.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI