Nakon tragičnog ispadanja BiH oglasila se prva zvijezda Zmajeva! Jedna je izjava posebno upala u oko

Screenshot

Bosna i Hercergovina propustit će još jedno veliko natjecanje, Europsko prvenstvo iduće godine.

Veliko je razočaranje zavladalo nakon utakmice na Grbavici i prolaska Sjeverne Irske nakon jedanaesteraca u prvoj play off izakmici. Bosna je povela već u 13 minuti gololm  Krunića, a u 53. je izjednačio za goste Mcginn. Najveća zvijezda repreznentacije Edin Džeko nije krio svoje razočaranje nakon dramatičnog ispadanja.

Tragičari za BiH u raspucavanju bili su Hajradinović i Višća no Džeko ih ni malo ne krivi za neprolazak dalje.

‘Možemo žaliti, penali su lutrija. Žao mi je tih momaka koji su promašili, ne treba ih okrivljavati. Žao mi je što nismo sve riješili u 90 minuta. U prvom poluvremenu odlično smo igrali, a u drugom se nepotrebno povukli, a onu su dali sretan gol’ kaže Edin Džeko i dodao:

‘Nismo se planirali povući, a gol smo primili iz ničega. Imali smo dosta prilika u drugom poluvremenu da utakmicu riješimo ranije. Svi smo dali sve od sebe, momci su trčali, nema se kome što zamjeriti. Dobili smo nekoliko mladih igrača koji su pokazali da se može računati na njih’, pronašao je Džeko malo optimizma i u tako teškim trenucima.



Engleski BBC pak u svojoj ocjeni utakmice nije previše štedio igrače BiH te njihovu igru i prikazano na terenu. Najbolje je prošao Džeko s ocjenom 5.4, dok je najlošiji bio Siniša Saničanin 4.52.

Odmah nakon utakmice na press konferenciji povelo se pitanje ostanka izbornika Dušana Bajevića na klupi Bosne i Hercegovine.

‘Ne odlučujem samo ja. Vodit ću momčad u iduće dvije utakmice Lige nacija, a onda razgovarati s predsjednikom saveza o budućnosti’ kazao je Bajević o svemu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI