NASTAVAK OKRŠAJA NA TWITTERU: Brutalno se izvrijeđali riječima, sve je začinio Navas žestokom uvredom!

PSG je okršaju s ljutim rivalom Marseillom našeg Duje Ćalete-Cara pobjedom 2:1 osvojio trofej Superkupa, osmi uzastopni.

Glavnu riječ na terenu kako to obično biva vodio je Neymar, koji je u više navrata u tijeku utakmice provocirao svog suparnika na terenu Alvara Gonzaleza, a koji je pak imao samo jednu želju na terenu- istući Neymara.

Neymar s provokacijama nije prestao ni nakon utakmice a sve je nastavio i na Twitteru. Sve se razvilo u veliku i oštru raspravu i izmjenu teških riječi.

Glavni razlog svega je “dvoboj” njih dvojice za vrijeme utakmice, nakon koje je Neymar optužio Alvara da ga je rasistički vrijeđao u tijeku utakmice, te se pokrenula istraga oko cijelog događaja.

Alvaro je čak kroz svo vrijeme dobio  i veliki broj prijetnji smrću, ali se na koncu sve ipak pomalo smirilo a sada je Neymar odlučio da ponovno malo ubode svog ljutog protivnika na terenu



Kada je riječ o svađi na Twitteru, započeo ju je upravo Neymar koji je objavio svoju fotografiju na kojoj se ruga, te je označio Alvara ni napisao mu “Kralj je rođen, zar ne”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI