NE PRESTAJU HVALOSPJEVI: ‘Dio je magije, sad igra kao kad je pokorio Europu!’

screenshot

Nogometaši Real Madrida imali su tjedan iz snova, bolje reći tjedan istine nakon što su se u tri ključne utakmice izvukli iz velike krize.

Kraljevski klub mučio se u Ligi prvaka i La Ligi, a onda su nanizali pobjede nad Sevillom, Borussijom (M) i Atleticom Madridom kojima su osigurali plasman u osminu finala LP-a te se uključili u borbu za španjolski naslov prvaka.

Takav brzi preporod španjolska Marca vidi u povratku, ne tako davnog nezamjenjivog trojca, u vezni red.

Luka Modrić, Toni Kroos Casemiro do utakmice sa Sevillom odigrali su tek jednom zajedno ove sezone, a tu kombinaciju Španjolci vide kao ključ trenutnog uspjeha.

“Njih trojica su formirali magični trokut u Realovom veznom redu te su opet u kontroli u Ligi prvaka i prvenstvu”, piše Marca i dodaje:



“Modrić, Casemiro i Kroos su na razini na kojoj su bili kad su osvojili tri Lige prvaka zaredom. Modrićeva forma podsjeća na iz 2018. godine kad je osvojio Zlatnu loptu.”

Pobjedom u gradskom derbiju nad Atleticom u subotu, Real se uključio u borbu za titulu zauzevši treće mjesto sa tri boda zaostatka na vodećim Real Sociedadom, ali i s utakmicom manje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI