NE PRESTAJU REAKCIJE NA USPJEH VATRENIH! Hrvatskim reprezentativcima čestitali gradonačelnici Zagreba, Vukovara, Sinja, bivša predsjednica….

Foto: Facebook/Kolinda Grabar Kitarović

Nakon čestitke premijera Andreja Plenkovića, uspjeh Vatrenih pohvalio je i niz drugih političara poput novoizabranog zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, kao i vukovarski gradonačelnik Ivana Penava.

Podsjetimo Plenković je poručio hrvatskim nogometnim reprezentativcima kako su pokazali kvalitetnu igru te srčanost i borbenost, kao i da su Hrvatsku “još jednom učinili ponosnom”.

“Toooo!!! Bravo ekipa!”, poručio je zagrebački gradonačelnik i čelnikpolitičke platforme Možemo! Tomislav Tomašević.



Vukovarski gradonačelnik Ivan Pneva čestitao je reprezentativcima i izborniku.

“Užitak je bio gledati ovako srčanu i borbenu utakmicu koja je u svima nama probudila isti onaj osjećaj neizmjernog ponosa”, napisao je te posobeno pohvalio i navijače:

“Posebno hvala navijačima iz svih krajeva Hrvatske koji su na splitskim ulicama stvorili jedan predivan domoljubni ambijent, ne zaboravljajući pri tome na Vukovar i dane koji su pred nama”, napisao je.

Na utakmicu je reagirala i bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Ovog puta nije imala priliku zagrliti vatrene u svlačionici, ali im je podršku pružila slikajući se kako kleći ispred televizora.

“Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni!”, napisala je.

“Bravo za naše dečke! Dabogda opet ovako slavili i nakon Qatara”, napisao je pjevač, saborski zastupnik te bivši čelnik i osnivač Domovinskog pokreta Miroslav Škoro.

Uz to je priložio i sliku sebe i legendarnog nogometaša Maria Mandžikića nakon velikog dočeka tada srebrnih Vatrenih koji su se vratili sa svjetskog prvenstva iz Rusije, na kojem je Škoro i pjevao.

Čelnik raspadajućeg SDP-a, kontroverzan u svojim krugovima zbog pjevanja domobljubnih pjesama Peđa Grbin, također je čestitao vatrenima.

“Čestitam hrvatskoj reprezentaciji na današnjoj pobjedi i kvalifikaciji na Svjetsko nogometno prvenstvo. Bravo!”, napisao je.

Saborski zastupnici Mosta Miro Bulj, Zvonimir Troskot i Nikola Grmoja utakmicu su pratili uživo te su doživljaje s utakmice podijelili na društvenim mrežama.

“Pokisli do kože, ali srce gori”, napisao je Grmoja.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI