NEVJEROJATNE SCENE NA HRVATSKIM TRAVNJACIMA! ‘Sramoto jedna, isti si lopov kao stric ili otac što ti je već’

Damir Milinović s Rijekom je 1999. imao povijesnu priliku uzeti naslov prvaka Hrvatske, no u 89. minuti utakmice s Osijekom pomoćni sudac Zoran Krečak podiže zastavicu te se poništava gol Admira Hasančića koji bi klubu s Kantride donio naslov.

Milinović je danas trener Orijenta, a utakmicu u Zmijavcima protiv Croatije sudio mu je nećak Zorana Krečaka Tino.

Orijent je izgubio 2:1, a njihov trener bio je itekako bijesan na suca koji je isključio njegova dva igrača, Kokorovića u 64. minuti te Smolčića u 82. minuta.

Isključen je i Milinović u 84. minuti nakon što je sucu rekao:

“Krečak, sramoto jedna, isti si lopov kao stric ili otac što ti je već.”



Nakon utakmice Milinović je Sportske novosti otkrio što se dogodilo:

“Krečak je išao vidno na štetu mojim igračima. Utakmica uopće nije bila incidentna, dapače, bila je jako korektna. Težak je teren bio. Prvi crveni karton je u najmanju ruku bio dvojben, a o drugom, tom drugom žutom za Smolčića neću ni govoriti. Mislim da svatko tko je bio na stadionu to može reći. Krečaku nisam rekao da je sramota, nego da je prevara. Podsjetio sam ga malo na ono što je njegov stric napravio Rijeci…”

“Nisam mogao dopustiti da se tako blati sve ono što radimo kroz tjedan. Moji dečki nisu neki grubijani, rade i treniraju pošteno i odano, usprkos svim ovim problemima. Morao sam reagirati.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI