NIJEMCI TVRDE: Klopp odlazi iz Liverpoola, nudi mu se novi veliki posao

Izvor: Liverpoolfc.com

Njemački list Bild objavio je danas članak u kojem pišu o mogućem odlasku Jürgena Kloppa s klupe Liverpoola. Klopp je u Englesku došao 2015. godine nakon što je s Borussijom iz Dortmunda dva puta osvajao Bundesligu, jednom njemački kup te ih doveo u finale Lige prvaka.

Liverpool je pod vodstvom Kloppa osvojio Ligu prvaka te nakon 30 godina vratio naslov Premier lige u grad Beatlesa. Ove sezone Liverpool ne izgleda najbolje, ponajviše zbog konstantnih problema s ozljedama, pogotovo u obrani.

Vjerojatno su lošiji rezultati Liverpoola nadahnuli Bild da napiše članak o odlasku Kloppa. Naime, prema njihovim predviđanjima, Klopp bi Liverpool mogao napustiti na ljeto 2022. godine i to kako bi preuzeo klupu reprezentacije Njemačke. Navode kako Kloppa jako zanima klupa njemačke nogometne reprezentacije pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da je Njemačka domaćin Europskog prvenstva 2024. godine. Ne isključuju mogućnost ni da Klopp napusti Liverpool već ovog ljeta, ali smatraju kako su za to jako male vjerojatnosti.

Jürgen Klopp ima ugovor s Liverpoolom do 2024. godine.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI